fbpx

Livrarea se face prin propriile vehicule Ruka Izakaya destinate transportului în condițiile adecvate pentru regim catering. Livrarea se va  face în maxim 30 de minute de la ridicarea ei din restaurantul nostru. În cazul unei Forțe Majore livrarea poate întarzia.

Vă rugăm să folosiți adresa la care puteți fi disponibil/disponibilă între orele 12:00 – 22:00, livrările efectuându-se doar în acest interval orar. Tariful este de 15 lei în zona agreata de livrare Ruka Izakaya.

Pentru comenzi cu o valoare egală sau mai mare de 500 lei, livrarea va fi GRATUITĂ.

Atenție: Ne rezervăm dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor care nu și-au îndeplinit obligațiile pecuniare sau de altă natură. De asemenea, contractul va fi interpretat și executat cu bună credință. Orice abuz va conduce la întreruperea oricăror relații contractuale.

Comenzile sunt procesate și livrate de Luni până Duminică, cu excepția sărbătorilor legale. Comenzile primite după ora 21:30 nu vor fi onorate. 

Nu suntem responsabili pentru întârzierile neprevăzute. Exceptând cazurile de forță majoră, comenzile vor fi livrate în maxim 30 minute. 

×